Tuesday , June 18 2024
Breaking News

Apartamente De Vanzare Subcetate Brasov

Ce apartamente de vanzare subcetate Brasov prefera clientii?

Persoanele care cauta apartamente de vanzare subcetate Brasov, au doua posibilitati. Fie se orienteaza spre apartamente aflate in imobile cu o oarecare vechime, fie se orienteaza spre apartamentele care aabia au fost construite.

Exista in aceasta privinta mai multe discutii contradictorii intre potentialii cumparatori. Unii sustin ca nu ar opta niciodata pentru un apartament care se afla intr-un bloc vechi. Altii le prefera pe acestea din urma datorita pretului. Aflati in continuare informatii utile despre fiecare dintre aceste locuinte!

Apartamente De Vanzare Subcetate Brasov

De ce sa optati pentru Apartamente De Vanzare Subcetate Brasov? Foarte multe avantaje pot fi aduse in discutie la acest punct. Enumeram insa doar cateva dintre acestea, pentru a va putea face o prima impresie:

1. Suprafata apartamentului

Apartamentele noi au de obicei bucatarii mai spatioase si/sau au camere de zi generoase unde putem petrece timp mult mai placut cu familia. Aici putem include si faptul ca proprietarii pot face modificari in planificarea apartamentului.

2. Retele de inginerie

Retelele de inginerie precum conductele de apa, canalizarea sau sistemul de electricitate sunt toate noi. Timpul de exploatare a acestora este mult mai mare decat in ​​cazul retelelor de inginerie din blocurile vechi.

3. Locuri de parcare

Blocurile noi sunt de obicei prevazute cu parcare exterioara, parcari subterane si garaje inchise. Astfel, contra unui cost suplimentar puteti rezolva problema parcarii odata pentru totdeauna. Nu mai trebuie sa va faceti griji ca ajungeti de la servici si nu gasiti loc pentru a va parca masina.

4. Rezistenta seismica

Noile blocuri sunt construite pe tehnologii moderne – carcasa de beton monolit cu o rezistenta Richter de 8 grade. Carcasa bloc este fiabila, proiectata pentru a rezista la perturbatii seismice, cu teste si simulari de cutremur.

Apartamente De Vanzare Subcetate BrasovRezistenta cladirilor este calculata cu mare atentie, astfel incat acestea sa corespunda caracteristicilor normative si tehnice actuale.

Apartamente vechi de vanzare

Desi pare greu de crezut pentru multa lume, si apartamentele care se afla in blocurile vechi au multe avantaje semnificative. Unele sunt enumerate in randurile de mai jos:

1. Pret atractiv pe m2

Pretul pe m2 al blocurilor vechi este mult mai mic, dar aici trebuie sa tinem cont de starea generala a apartamentului si de faptul ca costurile pentru renovare ar putea fi foarte scumpe, mai ales cand este necesara schimbarea aproape a tuturor.

2. Calitatea materialelor de constructii

Materialele de constructie folosite la constructia blocurilor vechi au deja o perioada de valabilitate expirata. Fatada, intrarea in bloc, holurile, lifturile sunt vechi si au un aspect estetic mai putin atractiv. Cu toate acestea, sunt perfect functionale iar locatarii sunt multumiti de functionarea loc.

3. Preturi de intretinere

Preturile la intretinerea cladirii sunt mult mai mici (curatenie, lipsa supravegherii video) dar pot fi mult mai mari si la incalzire datorita racordarii apartamentului vechi la sistemul centralizat de incalzire. In schimb, costurile pot avea preturi mai mult decat decente daca apartamentele sunt achizitionate cu centrala termica inclusa.

4. Rezistenta seismica

Apartamentele vechi au o rezistență buna la cutremure dat fiind faptul ca au fost construite respectand cu strictete proiectele. In zilele noastre, multe apartamente noi nu sunt la fel de solide si de rezistente precum cele vechi. Acest lucru se datoreaza faptului ca multi dezvoltatori nu respecta intocmai proiectul. Deci, alegand un apartament intr-un bloc vechi rezistenta la cutremuri poate fi mult mai mare decat v-ati putea imagina.

Asadar, cand vine vorba despre apartamente de vanzare subcetate Brasov, puteti opta pentru apartamente noi sau vechi. Fiecare dintre acestea are avantajele sale, iar articolul acesta v-a prezentat cateva dintre avantajele amandurora.

Check Also

Vanzari Apartamente Brasov

Vanzari Apartamente Brasov

Vanzari Apartamente Brasov confortabile Categoria de Vanzari Apartamente Brasov este o componenta importanta a vanzarilor …

Close