Saturday , May 25 2024
Breaking News

Club Rasnov

Club Rasnov pentru organizari de evenimente

Intr-o zona turistica montana se gaseste un Club Rasnov renumit in ceea ce priveste organizarea de evenimente. Este special amenajat. Dotarile sunt ultramoderne. Facilitatile oferite clientilor sunt multiple. In incinta clubului functioneaza si un restaurant propriu specializat, cu sortimente de preparate si delicii culinare special alese pentru oaspetii locatiei. Exista si o gama variata de branzeturi delicioase. La clubul din Rasnov se pot organiza diferite tipuri de evenimente. Se pot organiza petrecri private cu diferite tematici. Daca locatia permite, pot avea loc si nunti si botezuri. Designul interior este spectaculos.

Un Club Rasnov ultramodern

Intr-un Club Rasnov se gasesc coloane si console decorative. Locatia dipune astfel de prestanta si eleganta sporita. Clubul va prezenta astfel, caracteristicile unui club din antichitate. Poate avea si un stil mediteranean sau colonial. Peretii sunt pictati intr-o varietate de culori magnifice. Atmosfera este foarte relaxanta. Clubul din Rasnov dispune si de o terasa imensa. Este o adevarata oaza verde de liniste. Gradina este plina de verdeata si flori. Amenajarea acesteia este extraordinara.

Gradina este decorata si cu diverse suveniruri din intreaga lume. In timpul iernii atat terasa de vara, cat si gradina sunt acoperite si incalzite. Astfel, terasa este deschisa si in timpul iernii.

Club Rasnov

Club RasnovClub Rasnov este gazda perfecta pentru organizarea evenimentelor private, precum si evenimente corporate. Muzica ambientala este deosebita. Sistemul de sonorizare este de calitate ridicata. In mijlocul salii exista un ring de dans special amenajat.

Trebuie sa mentionam ca daca aveti nevoie de relaxare, va asteptam si la Spa Rasnov.

Mesele si scaunele sunt asezate in cerc, in jurul ringului de dans. DJ-ii vor anima atmosfera. Va fi o petrecere privata de neuitat. Sala dispune de un numar de peste o suta de locuri la mese. Se pot organiza si petreceri aniversare. Grupurile mari de participanti vor dispune de nenumaratele facilitati oferite de organizatori. Ambientul este cu totul deosebit. Decoratiunile interioare se incadreaza perfect in tabloul aniversar. Se vor servi prajituri, torturi, confetii si sampanie. Va fi o zi, cu adevarat, magica si deosebita.

Check Also

Servicii Organizari Evenimente Brasov

Servicii Organizari Evenimente Brasov

Servicii Organizari Evenimente Brasov Servicii Organizari Evenimente Brasov ofera profesionalism, seriozitate, experinta si disponibilitate. Pentru …

Close