Tuesday , June 18 2024
Breaking News

Hotel 5 Stele Brasov

Hotel 5 Stele Brasov

Intr-un Hotel 5 Stele Brasov se vor afisa, la loc vizibil, numerele de telefon ale conducerii hotelului. Totodata, vor fi afisate si numerele de telefon ale Ministerului Turismului, precum si cele ale Autoritatii pentru Protectia Consumatorului. Este obligatorie existenta unor certificate de atestare, eliberate in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Hotel 5 Stele BrasovTarifele de cazare vor fi afisate, deasemenea, la loc vizibil. Vor fi exprimate si in moneda internationala euro. Este obligatorie existenta unor materiale scrise in fiecare camera a unui Hotel Brasov. Acestea vor fi tiparite atat in limba romana cat si in limba engleza. Se vor indica instructiuni de folosire optima a telefonului din fiecare camera.

Se vor preciza si tarifele aferente pentru convorbirile interne, cat si pentru cele internationale. Este obligatorie existenta unei liste in care se vor prezenta serviciile suplimentare oferite. Se vor mentiona tarifele pentru serviciile cu plata. Existenta unei prezentari privind utilizarea serviciului de room-service este foarte importanta.

Check Also

Cazare La Poiana Brasov

Cazare La Poiana Brasov

Cazare La Poiana Brasov la o pensiune de renume O pensiune cu zece camere este …

Close