Saturday , May 25 2024
Breaking News

Optica Medicala

Optica Medicala

La o clinica de Optica Medicala se pot face consultatii oftalmologice. O consultatie presupune parcurgerea mai multor etape. In primul rand se va proceda la determinarea dioptriilor. In fiecare cabinet de optica medicala exista un aparat numit autokeratorefractometru. Acesta este un aparat de ultima generatie. Rolul acestuia este de a face masuratori exacte privind acuitatea vizuala si viciile de refractie. Ca element de noutate, nu mai este necesara dilatarea pupilei. Acest aparat poate sa masoare atat raza de curbura a corneei cat si distanta dintre pupile.

Optica MedicalaBiomicroscopul este un alt aparat care se gaseste intr-un Cabinet Oftalmologic Brasov. Utilizand acest aparat se depisteaza retinopatia hipertensiva, diabetica, precum si nervita optica. Este folosit si pentru monitorizarea glaucomului. Pentru a fi analizata partea interioara a globului ocular se va face o investigatie complexa numita biomicroscopie oculara.

Se vor identifica leziuni la nivelul pleoapelor, corneei, irisului si cristalinului. Se depisteaza daca pacientul are sau nu cataracta. Si se poate depista si aparitia conjunctivitei.

Check Also

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov Alegeti un Dentist Copii Brasov. Nu trebuie sa ingorati in nici un …

Close