Saturday , May 25 2024
Breaking News

Pergole Retractabile

Pergole Retractabile – Arhitectura viitorului incepe cu inchiderile din sticla

Pergole Retractabile – Cladirile din sticla impresioneaza din ce in ce mai mult prin rafinament, eleganta si utilitate. Fiindca arhitectura si inovatia sunt cheia succesului in domeniul constructiilor, Pergole de Lux vine in sprijinul tau pentru a-ti oferi cele mai noi tendinte din domeniu. Sticla securizata si tehnologia s-au reunit in acest proiect, dand nastere unui sistem automat de ridicare si coborare a foilor de sticla prin simpla actionare a unei telecomenzi. Daca esti detinatorul unui spatiu comercial si te gandesti la o extindere sau la o inchidere, s-ar putea ca sticla sa fie solutia cea mai buna pentru tine.

Protectie si design placut cu Pergole Retractabile

Inchiderile din sticla reduc zgomotul din exterior si au rol protector impotriva conditiilor meteo neprevazute. Totodata, clientii vor avea un sentiment de siguranta si confort, fiind mai puțin vulnerabili la furturi și la infractiuni externe, sticla actionand ca o barieră.  Ai de ales intre 3 sisteme, cu doua, trei sau patru foi de sticla, una din acestea fiind fixa, iar celelalte mobile. Vei ramane surprins cand vei vedea sistemul glisant sau glisant-batant. Tehnologia Winlux permite miscarea foilor de sticla, asigurand circularea aerului si confort climatic.

Un alt avantaj al inchiderilor din sticla este protectia impotriva tantarilor si a insectelor. Serile de vara la terase vor fi mult mai lungi, iar fluxul de clienti va creste. Glisarea foii de sticla este rapida, iar calitatea panourilor asigura siguranta si rezistenta in utilizare. La fel ca si pentru pergole retractabile, beneficiezi de un produs calitativ, care-ti sporeste confortul.

Pergole Retractabile la Oferte personalizate

Ofertele de la Pergole de Lux sunt personalizate, in functie de configuratia spatiului si cerintele tale. Fie ca ai nevoie de o pergola retractabila sau de o inchidere in sticla, Pergole de Lux te ajuta cu informatiile necesare, proiectarea, montajul si transportul.

Pergole RetractabileIntretinerea usoara, cu produse de curatat clasice te va convinge ca sticla e o solutie durabila, pe termen lung. Daca doresti si sa protejezi fonic zona, atunci inchiderea din sticla e solutia optima pentru tine. Design-ul elegant acompaniat de o priveliste ce-ti taie rasuflarea sunt cheia succesului unei terase. Bucura-te de transparenta si protectie in toate anotimpurile. Serile reci de toamna nu vor mai fi un impediment pentru clienti, ci dimpotriva, vor vedea frunzele cazand din interior, savurand o ciocolata calda. Daca iti doresti pergole retractabile de calitate, gandeste-te sa achizitionezi de la Pergole de Lux!

Check Also

Pergola Zip Screen

Pergola Zip Screen

Ce este o pergola zip screen? O pergola zip screen reprezinta solutia ideala pentru a …

Close