Saturday , December 9 2023
Breaking News

Proiectare Studiu De Coexistenta Brasov

Cine ma ajuta cu o proiectare studiu de coexistenta Brasov?

Stiati ca exista persoane care au nevoie de ajutor pentru a obtine o proiectare studiu de coexistenta Brasov? Aceste persoane cauta informatii atat in mediul online cat si offline pentru a-si rezolva cat mai repede problemele.

Cine poate fi de ajutor pentru persoanele care se afla in aceasta situatie, si nu numai, puteti descoperi in randurile de mai jos. Vom aborda acest subiect, si vom discuta putin si despre obtinerea unui aviz de amplasament. Deci, daca subiectul este de interes pentru dvs., va recomandam sa ramaneti alaturi de noi in urmatoarele 5 minute. Puteti afla lucruri interesante din acest articol.

Proiectare studiu de coexistenta Brasov

In ceea ce priveste studiul de coexistenta, mentionam mai intai de toate faptul ca acesta este un document elaborat la comanda clientului. De asemenea, este un document elaborat si pe cheltuiala clientului care are nevoie de documentul respectiv. Se va incheia un contract in acest sens cu operatorul de retea sau cu un alt proiectant de specialitate.

Proiectare Studiu De Coexistenta BrasovDe mentionat este faptul ca acest studiu trebuie sa fie avizat de catre operatorul de retea. Ceea ce multe persoane nu stiu este faptul ca studiul de coexistenta are perioada de valabilitate de un an. Aici discutam despre un an de la data comunicarii avizului catre solicitant, de catre operatorul de retea.

In vederea persoanelor care au nevoie de obtinerea unui astfel de studiu aducem la cunostinta o veste foarte buna. Exista firme de specialitate care se ocupa de proiectarea si de obtinerea acestui studiu. Cei care doresc obtinerea studiului de coexistenta trebuie doar sa ofere expertilor documentele necesare, iar acestia se vor ocupa de tot procesul. La final, clientul obtine studiul de coexistenta Brasov de care are nevoie.

Aviz de amplasament

De asemenea, cei care se ocupa de proiectare studiu de coexistenta Brasov se pot ocupa si de obtinerea avizului de amplasament. Exista persoane care nu au suficient de multa rabdare sau nu le permite timpul sa urmeze toate demersurile. Din acest motiv, contacteaza firmele de specialitate pentru a le ajuta in ceea ce priveste obtinerea acestui aviz.

Clientii acestor firme trebuie doar sa ofere documentele necesare. De toate demersurile se vor ocupa firmele de specialitate, care vor preda documentatia operatorului de retea. Dupa ce documentele vor ajunge la acesta din urma, va efectua urmatoarele actiuni:

Va consulta evidentele tehnice si bazele de date existente cu privire la toate instalatiile din zona. Va consulta chiar si documentatia lucrarilor in curs de executie sau proiectate.

In plus, va identifica si totodata va verifica in teren amplasamentul pentru care a fost solicitat avizul. Acest lucru se intampla daca operatorul de retea nu are posibilitatea verificarii cu ajutorul sistemelor informatice.

De retinut

Va verifica daca obiectivul propus nu este amplasat in perimetrul zonelor de protectie si/sau de siguranta ale instalatiilor electric. De asemenea, se va asigura ca obiectivul nu se afla peste, sub sau la distante fata de elementele retelei electrice mai mici decat cele minime care sunt impuse de normele in vigoare.

Va verifica daca au fost indeplinite absolut toate cerintele prevazute de normele aflate in vigoare pentru coexistenta dintre retelele electrice existente in zona. De asemenea, operatorul de retea va mai verifica si obiectivul care urmeaza sa fie construit pe amplasamentul propus.

Nu in ultimul rand, acesta analizeaza si toate posibilitatile de racordare la reteaua proprie a instalatiilor arefente locului de consum si de producere. Totul va fi analizat in aceasta situatie tinand cont de toate informatiile pe care cererea de la dosar le ofera.

Check Also

Inginer Topograf Brasov

Inginer Topograf Brasov

Cand poate fi de folos un inginer topograf Brasov? Un inginer topograf Brasov poate fi …

Close