Saturday , May 25 2024
Breaking News

Robineti Industriali

Robineti Industriali

In industrie exista foarte multi producatori care ofera o gama larga de Robineti Industriali. Acestia creeaza chiar si oferte personalizate pe baza cererii de oferta. Produsele industriale trebuie sa indeplineasca anumite standarde de calitate. Stocurile permanente de robineti se gasesc in depozite. Programul de lucru al acestor depozite este diferit, in functie de cerintele clientilor.

Robinetii sunt dispozitive utilizate in industrie, in cadrul sistemelor de productie. Acestia sunt folositi si in cadrul sistemelor de furnizare de energie. In plus, robinetii industriali sunt de mai multe tipuri. Cei mai utilizati sunt: robineti cu sertar pana, robineti inchidere cu ventil, robineti fluture, robineti retinere cu clapa, robineti retinere cu ventil, robineti sfera. Sunt asimilati robinetilor industriali si flansele si filtrele.

Robineti Industriali

Robinetii de inchidere pentru apa industriala rece si calda sunt Robineti Industriali cu sertar. Acest tip de robineti mai este utilizat si pentru produsele petroliere. Ca si caracteristici constructive, robinetii cu sertar au un corp plat sau oval. Cumparatorii pot solicita ca acesti robineti sa fie livrati cu dop de golire. Actionarea acestora este fie manuala cu roata sau reductor, fie electrica. Robinetii inchidere cu ventil sunt utilizati in exploatare, transport si in distribuire. Materialele folosite la executia acestor robineti asigura compatibilitatea din punct de vedere al coroziunii si sigurantei in exploatare. Cu privire la tipul etansarii, capacul robinetului este constituit dintr-o placa fara azbest sau placa din cauciuc.

Robineti IndustrialiRobinetii fluture sunt utilizati in exploatare. Sunt folositi in industrie in ceea ce priveste atat apa potabila cat si apa industriala. Sunt folositi si in industria petroliera. Modul acestora de actionare este : manual, electric sau pneumatic. Temperatura maxima de lucru este de aproximativ o suta de grade celsius. Robinetii de retinere cu clapa asigura circulatia fluidului numai intr-un singur sens. Se utilizeaza pentru instalatii de apa industriala rece si calda si apa potabila. Sunt folositi inclusiv in industria petroliera.

Robineti Industriali

Robinetii de inchidere cu sfera sunt Robineti Industriali utilizati pentru a izola sau pentru a conecta conductele de dimensiuni medii. Industriile care utilizeaza acest tip de robineti sunt diversificate. Robinetii sfera sunt utilizati in instalatiile de apa si abur. Se folosesc destul de mult si in industriile in care se prelucreaza produse petroliere si gaz. Robinetii sfera pot fi utilizati la temperaturi maxime de o sutacincizeci de grade celsius.

Close