Servicii Medicale Brasov

Servicii Medicale Brasov

Clinicile private ofera Servicii Medicale Brasov. Pacientii sunt atrasi catre aceste clinici si spitale private. Acestora le sunt prezentate, in detaliu, facilitatile si beneficiile oferite, comparativ cu spitalele publice de stat. In cadrul fiecarei clinici private exista departamente speciale de vanzari si promovare a serviciilor medicale oferite.

Servicii Medicale BrasovReprezentantii departamentelor de vanzari isi desfasoara activitatea in temeiul unui contract de Prestari Servicii. Acestia au obligatia de a promova, in mod etic, imaginea clinicii medicale pe care o reprezinta. Vor mentine contactul cu clientii existenti, dar vor cauta si potentiali clienti. Acestia au de atins un target lunar de vanzari de servicii medicale.

Vor participa, intotdeauna, la desfasurarea evenimentelor medicale. Vor infiinta campanii de marketing si strategii de vanzare eficiente. Si vor sustine prezenta bradului companiei pe care o reprezinta in piata serviciilor medicale. Acesti reprezentanti vor avea studii superioare finalizate, de preferat in domeniul medicinei. Este obligatoriu ca acestia sa aiba experienta in vanzari. Vor dobandi, in permanenta, cunostinte despre piata si competitorii existenti.