Tuesday , November 28 2023
Breaking News

Brichete Pentru Foc

Cele mai bune Brichete pentru foc

Combustibilul solid Brichete Pentru Foc are o dimensiune mult mai mare in comparatie cu paletii. Modul de utilizare este identic cu cel al materiei prime din care este fabricat. Materialul utilizat cel mai frecvent in procesul de productie este rumegusul. Se folosesc si aschii de lemn sau alte categorii de deseuri lemnoase. Procesul de fabricatie al brichetelor de lemn este distinct fata de procesul de fabricatie al paletilor. Exista diferente semnificative.

Componenta materiei prime in fabricarea brichetelor de lemn este esenta tare de fag in proportie de patruzeci la suta. Astfel, valoarea calorica a brichetelor din rumegus este mult mai mare decat puterea calorica a paletilor din lemn.

Brichete pentru foc

Forma cea mai uzuala pentru aceste Brichete Pentru Foc este cilindrica. Acestea mai pot avea forma dreptunghiulara sau octogonala. Sunt produse ecologice suta la suta. Implicit si arderea este ecologica. Nu se produce fum in timpul arderii. Emisiile de dioxid de carbon sunt in cantitati foarte reduse. Ceea ce este foarte important este faptul ca sistemele moderne de ardere pot fi automatizate in totalitate. Brichetele de lemn vor fi ambalate intr-o mariera care asigura usurinta in manipulare. Se vor ambala in saci de cate zece kilograme.

Brichete Pentru FocBrichetele pentru foc pot fi ambalate si la paleti de o mie doua sute de kilograme. Cantintatea maxima care poate fi transportata o singura data este de nouasprezece paleti. Acesti paleti au o greutate de maximum douazecisitrei de tone. Trebuie luate in considerare anumite aspecte esentiale. In timpul arderii, brichetele au un volum ridicat. Astfel, acestea trebuie introduse treptat in soba. In caz contrar, centrala pentru lemn se va umple excesiv. Se va face fum. Va exista multa funingine. Brichetele de lemn trebuie depozitate intr-un loc ferit de umiditate.

Brichete pentru foc

Procesul de comprimare a biomasei, utilizand tehnologii specifice, poarta denumirea de brichetare. Proiectarea si fabricarea de Brichete Pentru Foc necesita si personal auxiliar de specialitate. Sunt si ingineri profesionisti cu experienta. Exista doua utilaje indispensabile, si anume : masina de presare a brichetelor si uscatorul de placi cu lant. Masina de brichetat este de inalta calitate. Fluxul tehnologic este asigurat de utiliaje care indeplinesc standarde de calitate ridicate.

Check Also

Asfaltare Curti

Asfaltare Curti

Ce sa aleg dintre asfaltare curti si betonare? Pentru unii proprietari, poate fi dificil sa …

Close