Tuesday , November 28 2023
Breaking News

Case Din Lemn La Cheie Brasov

Case Din Lemn La Cheie Brasov

Tot mai multi aleg sa isi construiasca Case Din Lemn La Cheie Brasov. Sunt case eficiente, dar in acelasi timp si ieftine. Sunt ecologice suta la suta. Preturile sunt foarte convenabile. Fundatia este standard pentru orice casa. Se va face o sapatura, se va izola pardoseala cu polistiren.

Case Din Lemn La Cheie BrasovUrmeaza umplutura cu pamant sau cu pietris. Placa va fi armata usor cu plasa. Structura de rezistenta este realizata din lemn de brad. Lemnul are o grosime variabila. Lemnul va fi impregnat cu solutie ignifuga. Peretii exteriori ai locuintei vor fi izolati cu polistiren.

Peretii interiori vor fi izolati doar cu vata minerala si inchisi cu placi din gips carton. Instalatiile electrice si instalatiile sanitare vor fi realizate tot de Firma Constructii Case Din Lemn. Finisajele interioare prezinta importanta deosebita. Acestea creeaza ambientul interior. Peretii vor fi vopsiti in functie de cerintele clientilor. Baia va fi placata cu gresie. Se va stabili un buget initial pentru toate amenajarile interioare.

Check Also

Unitati De Vacanta

Unitati De Vacanta

Alegerea celei mai bune unitati de vacanta Alegerea unei unitati de vacanta poate reprezenta una …

Close