Saturday , May 25 2024
Breaking News

Epilare Brasov

Cum se efectueaza procedura de epilare Brasov prin electroliza?

Pentru multe persoane, firele de par de pe suprafata corpului reprezinta o problema, si doresc sa le elimine prin epilare Brasov cu electroliza. Unele persoane aleg aceasta metoda dupa ce s-au saturat de utilizarea aparatului de ras sau a epilatorului, iar epilarea cu ceara este prea dureroasa.

Desi exista si alte alternative precum epilarea IPL sau epilarea laser, si electroliza este o procedura care devine din ce in ce mai populara. Despre epilarea prin aceasta metoda vom discuta in randurile de mai jos, iar informatiile pe care vi le-am pregatit sunt foarte interesante.

Ce inseamna epilare Brasov prin electroliza?

Electroliza este o procedura de indepartare definitiva a parului prin care un ac sau un fir extrem de fin este introdus in foliculul de par fara a perfora pielea. Un curent electric calatoreste pe sonda pana la baza foliculului, distrugandu-l definitiv si indepartand orice par existent.

Procedura poate fi efectuata in orice parte a corpului in care este prezent parul nedorit, cum ar fi fata, picioarele, axile si linia bikinilor.

Atunci cand curentul electric calatoreste pana la foliculul de par, il distruge, impiedicand un fir de par sa creasca din nou acolo. In schimb, epilarea cu laser „poate viza numai foliculii de par in faza de crestere, iar foliculii de par latenti nu vor fi afectati.

Acesta este motivul pentru care sunt necesare mai multe sedinte pentru a obtine cele mai bune rezultate. Procedura este de obicei efectuata de un electrolog autorizat si instruit.

Este dureroasa indepartarea parului prin electroliza?

Multe persoane se intreaba daca procedura de epilare Brasov prin electroliza este dureroasa. Ei bine, procedura poate provoca un oarecare disconfort, deoarece acul folosit in timpul tratamentului poate produce uneori o mica senzatie de intepatura sau de ciupit.

Epilare BrasovNivelul de disconfort variaza foarte mult, depinde in totalitate de toleranta fiecarei persoane la durere. Ganditi-va la epilarea cu ceara, si imaginati-va ca daca durerea este greu de suportat, electroliza ar putea sa nu fie pentru dvs.

In cazul in care insa, ati facut fata cu succes epilarii cu ceara sau utilizarii epilatorului, atunci in mod evident veti face fata si indepartarii parului prin aceasta metoda.

Cat timp dureaza tratamentul?

Durata tratamentului de epilare Brasov prin electroliza variaza in functie de marimea zonei de tratat si de cantitatea de par prezenta. Un dezavantaj semnificativ atunci cand vine vorba de electroliza este ca fiecare sesiune poate consuma destul de mult timp.

O zona mica, cum ar fi buza superioara, poate dura doar 15-30 de minute pe sesiune, in timp ce o zona mai mare, cum ar fi picioarele sau abdomenul, poate dura cateva ore.

Este dificil de prezis numarul exact de sedinte de electroliza necesare, deoarece acesta variaza de la persoana la persoana. Un electrolog instruit si experimentat va determina de cate sedinte de electroliza veti avea nevoie pentru indepartarea definitiva a parului intr-o anumita zona.

In medie, sunt necesare intre 10 si 14 tratamente pentru electroliza extinsa intr-o anumita zona. Trebuie sa stiti ca fiecare sedinta de electroliza se face de obicei la fiecare patru pana la sase saptamani. Prin urmare, finalizarea tratamentelor de electroliza poate dura minim un an.

Ce trebuie sa stiti inainte de a obtine electroliza?

Inainte de a rezerva o programare pentru epilare Brasov prin electroliza, asigurati-va ca gasiti un electrolog certificat si de renume si programati o consultatie.

De asemenea, este important sa va informati electrologul despre orice afectiuni medicale sau medicamente pe care le luati.

Nu ar trebui sa va barbieriti cel putin o saptamana si ar trebui sa va indepartati tot machiajul inainte de programare. Tratamentul functioneaza cel mai bine atunci cand pielea este bine hidratata.

Retineti ca este recomandat sa folositi o crema cu lidocaina locala inainte de programare pentru a amorti zona de tratament si pentru a minimiza disconfortul asociat procedurii.

Si nu in ultimul rand, mentionam ca in comparatie cu epilarea cu laser, electroliza poate provoca mai mult disconfort si poate necesita mai multe sesiuni de tratament.

Check Also

Formatie Nunta

Formatie Nunta

Iti doresti sa alegi corect o formatie nunta? Formatie Nunta – Atunci cand va casatoriti, …

Close