Saturday , May 25 2024
Breaking News

Schimbare Baterie Telefon Brasov

Cand este solicitata o schimbare baterie telefon Brasov?

Telefoanele care ruleaza cu Android 12 pot ajunge intr-un service gsm pentru o Schimbare Baterie Telefon Brasov. Daca detineti un telefon care are acest sistem de operare, atunci trebuie sa cititi cu atentie pana la final.

Puteti descoperi in randurile care urmeaza cateva solutii care va pot ajuta. Incercati sa puneti aceste idei in practica, si este posibil ca bateria telefonului sa reziste incarcata mai mult timp.

In cazul in care insa nu remediati problema in acest fel, atunci trebuie sa va deplasati cu dispozitivul la service. Cel mai probabil va fi efectuata inlocuirea bateriei. Pana atunci insa, va prezentam solutiile care va pot ajuta.

Inainte de schimbare baterie telefon Brasov

Schimbare Baterie Telefon BrasovExista mai multe solutii pe care le puteti incerca in momentul in care va confruntati cu bateria telefonului si necesita Schimbare Baterie Telefon Brasov. Iata asadar cateva exemple:

1. Verificati utilizarea bateriei de catre aplicatii

Anumite aplicatii de pe telefonul dvs. pot fi responsabile de descarcarea rapida a bateriei. Puteti restrictiona utilizarea bateriei acestora pentru a remedia problema epuizarii resurselor. Urmati acesti pasi:

 • Accesati Setari » Baterie » Utilizare baterie.
 • Verificati manual utilizarea bateriei fiecarei aplicatii.
 • De acolo, accesati Utilizarea aplicatiei in ultimele 24 de ore.
 • Faceti click pe aplicatia cu cel mai mare consum de baterie.
 • Selectati restrictionat din meniu.

2. Dezactivati „Always On Display (AOD)”

Fiecare smartphone de astazi are functia Always On Display care va permite sa vedeti ora si informatiile de baza fara a trezi telefonul de fiecare data.

Cu toate acestea, aceasta caracteristica poate fi extrem de daunatoare pentru baterie. Tot ce aveti de facut este foarte simplu, si anume sa dezactivati functia. Urmati acesti pasi:
Accesati Setari » Afisare » Ecran de blocare.

Dezactivati optiunea Afisati intotdeauna ora si informatiile.

Reporniti telefonul.

3. Dezactivati „Date mobile intotdeauna active”

Mentinerea datelor mobile active 24 de ore pe zi, 7 zile pe zi, poate reduce semnificativ durata de viata a bateriei. Aceasta caracteristica este activa in mod implicit, deoarece ajuta la tranzitia rapida intre retele fara a pierde date. Din pacate, este responsabila si de descarcarea bateriei. Opriti aceasta functie utilizand urmatorii pasi:

 • Accesati Setari »Despre telefon » Numar build (atingeti de 7 ori).
 • Inapoi la Setari » Sistem » Optiuni pentru dezvoltatori.
 • Dezactivati optiunea Date mobile intotdeauna active.

4. Reduceti durata de stingere a ecranului

Daca aveti o durata mai lunga de stingere a ecranului, acesta va poate epuiza rapid smartphone-ul cu Android 12. Este posibil sa aveti nevoie de durate mai lungi de stingere a ecranului in anumite circumstante, dar este mai bine sa pastrati durata maxima de 15 pana la 30 de secunde!

Pentru a realiza acest lucru, utilizati urmatorii pasi:

 • Accesati Setari » Afisare.
 • Selectati Timeout ecran.
 • Setati-l la 15 sau 30 de secunde.

Concluzie

Exista suficiente trucuri care pot fi puse in aplicare pentru a salva durata de viata a bateriei unui smartphone care ruleaza cu sistemul de operare Android 12. Aceste trucuri insa pot fi aplicate si in cazul telefoanelor care au alt sistem de operare.

Cu siguranta merita sa luati in considerare fiecare dintre aceste trucuri. Dar daca insa bateria se descarca la fel de repede, mergeti cu telefonul in service. Este foarte clar faptul ca doar o schimbare baterie telefon Brasov va mai poate ajuta. Bateria va fi comandata (daca nu exista pe stoc) si montata de catre expertii de la service.

Check Also

Formatie Nunta

Formatie Nunta

Iti doresti sa alegi corect o formatie nunta? Formatie Nunta – Atunci cand va casatoriti, …

Close